Praktijkondersteuning

Er komt veel kijken bij het houden van een psychologenpraktijk. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Binnen Psychologennet hebben we meer dan 20 jaar praktijkervaring en helpen we je graag op weg. Ook kan je gebruik maken van onze digitale oplossingen zoals onze online afsprakenagenda en het elektronisch patiëntendossier: hulpmiddelen die de administratieve druk verlichten zodat je meer tijd kan besteden aan het échte klinische werk.

Samenwerking loont wel degelijk! Je kan niet alleen een aantal gemeenschappelijke kosten delen. We wisselen ook kennis en ervaringen uit. Zo doen we regelmatig intervisie. Bovendien kan je vlot doorverwijzen naar een collega die over andere kwaliteiten dan jij beschikt.

Interesse om ons te vervoegen? Contacteer onze coördinator Ellen Excelmans: info@psychologennet.be.


Praktijkruimte

Psychologennet verhuurt in Heist-op-den-Berg ook comfortabele praktijkruimtes aan democratische prijzen in volgende dagdelen: van 9 tot 13 uur; van 13 tot 17 uur en van 17 tot 21 uur.

Voor de voorwaarden neem je best contact op met Ellen Excelmans.

Opleiding en supervisie

Psychologennet biedt niet alleen praktische ondersteuning aan psychologen. Je kan hier ook terecht voor supervisie en opleiding. Ellen Excelmans is erkend stagemeester en supervisor voor de Vlaamse Vereniging voor GedragsTherapie en heeft jarenlange ervaring in het geven van opleidingen bij diverse onderwijsinstellingen. Onderaan vind je voorbeelden van lezingen, workshops en trainingen die ze in het verleden verzorgd heeft. Neem contact op voor een offerte voor een opleiding op maat.


Geregistreerd dienstverlener

Ellen Excelmans is geregistreerd als dienstverlener voor KMO-portefeuille (DV.O214326). KMO-portefeuille is een steunmaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij zelfstandigen en Vlaamse KMO's een subsidie kunnen bekomen voor het inkopen van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een geregistreerde dienstverlener. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de subsidiemaatregel indien je bij haar supervisie volgt. De subsidie bedraagt 30% van de opleidingskosten voor kleine ondernemingen en 20 % voor middelgrote ondernemingen; met een maximum van 7.500 euro per kalenderjaar.

Let op! De KMO-portefeuille wordt hervormd in 2023 waardoor de subsidie mogelijkheden aanzienlijk ingeperkt worden. Lees hier de stand van zaken.

Opgelet!

BTW kan niet betaald worden met de kmo-portefeuille en dient rechtstreeks aan de dienstverlener betaald te worden. Ellen Excelmans is een kleine onderneming en dusdanig vrijgesteld van BTW volgens artikel 56.


Inspiratie