Praktijkondersteuning

Er komt veel kijken bij het houden van een praktijk. Regelgeving en administratieve beslommeringen horen er spijtig genoeg ook bij. Binnen Psychologennet hebben we meer dan 15 jaar praktijkervaring en helpen we je graag op weg. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Ook kan je gebruik maken van onze digitale oplossingen die de administratieve druk verlichten zodat je meer tijd kan besteden aan het échte klinische werk. Samenwerking loont wel degelijk! Zo kan je niet alleen een aantal gemeenschappelijke kosten delen. Je kan ook vlot doorverwijzen naar een collega die over andere specialiteiten dan jij beschikt.

Interesse om ons te vervoegen? Contacteer onze coördinator Ellen Excelmans.


Praktijkruimte

Psychologennet verhuurt in Heist-op-den-Berg ook comfortabele praktijkruimtes aan democratische prijzen in volgende dagdelen: van 9 tot 13 uur; van 13 tot 17 uur en van 17 tot 21 uur.

Voor de voorwaarden neem je best contact op met Ellen Excelmans.

Opleiding en supervisie

Psychologennet biedt niet alleen praktische ondersteuning aan psychologen. Je kan hier ook terecht voor intervisie, supervisie en opleiding. Ellen Excelmans is erkend supervisor voor de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen en de Vlaamse Vereniging voor GedragsTherapie en heeft jarenlange ervaring in het geven van opleidingen bij diverse onderwijsinstellingen. Onderaan vind je voorbeelden van lezingen, workshops en trainingen die ze in het verleden verzorgd heeft. Neem contact op voor een offerte voor een opleiding op maat.


Geregistreerd dienstverlener

Ellen Excelmans is geregistreerd als dienstverlener voor KMO-portefeuille (DV.O214326). KMO-portefeuille is een steunmaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij zelfstandigen en Vlaamse KMO's een subsidie kunnen bekomen voor het inkopen van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een geregistreerde dienstverlener. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de subsidiemaatregel indien je bij haar een opleiding of supervisie volgt. De subsidie bedraagt 30% van de opleidingskosten voor kleine ondernemingen en 20 % voor middelgrote ondernemingen; met een maximum van 7.500 euro per kalenderjaar.

Opgelet!

BTW kan niet betaald worden met de kmo-portefeuille en dient rechtstreeks aan de dienstverlener betaald te worden. Ellen Excelmans is een kleine onderneming en dusdanig vrijgesteld van BTW volgens artikel 56.


Inspiratie