Praktijkondersteuning

Er komt veel kijken bij het houden van een praktijk. Regelgeving en administratieve beslommeringen horen er spijtig genoeg ook bij. Binnen Psychologennet hebben we meer dan 15 jaar praktijkervaring en willen we graag onze kennis delen. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Ook kan je gebruik maken van onze digitale oplossingen die je administratie verlichten zodat je meer tijd kan besteden aan het échte klinische werk. Samenwerking loont wel degelijk! Zo kan je niet alleen een aantal gemeenschappelijke kosten delen. Je kan ook vlot doorverwijzen naar een collega die over andere specialiteiten dan jij beschikt.


Praktijkruimte

Psychologennet verhuurt in Heist-op-den-Berg ook comfortabele praktijkruimtes aan democratische prijzen in volgende dagdelen: van 9 tot 13 uur; van 13 tot 17 uur en van 17 tot 21 uur. Eén dagdeel kost 80 euro per maand. Voor wie meer dagdelen huurt, zijn er interessante kortingen.

Interesse? Neem contact op.

Opleiding en supervisie

Psychologennet biedt niet alleen praktische ondersteuning aan psychologen. Je kan hier ook terecht voor opleiding en supervisie. Ellen Excelmans is erkend supervisor voor de VVKP en de VVGT en heeft jarenlange ervaring in het geven van opleidingen bij diverse instellingen zoals de VAD, de ACT-academie en de VRGT. Onderaan vind je een aantal lezingen, workshops en trainingen ter inspiratie.


Geregistreerd dienstverlener

Ellen Excelmans is geregistreerd als dienstverlener voor KMO-portefeuille (DV.O214326). KMO-portefeuille is een steunmaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij zelfstandigen en Vlaamse KMO's een subsidie kunnen bekomen voor het inkopen van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een geregistreerde dienstverlener. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de subsidiemaatregel indien je bij haar een opleiding of supervisie volgt. De subsidie bedraagt 30% van de opleidingskosten voor kleine ondernemingen en 20 % voor middelgrote ondernemingen; met een maximum van 7.500 euro per kalenderjaar.

Opgelet!

BTW kan niet betaald worden met de kmo-portefeuille en dient rechtstreeks aan de dienstverlener betaald te worden.


Inspiratie