Nieuws


Wat we jullie wensen voor 2021...

Alt text

2020 was een k*-jaar. Het kan dus alleen maar beter worden! Dit is ook meteen hetgeen we jullie wensen voor 2021. Hoop op beterschap en het geloof dat je jezelf kan optrekken aan de kleine dingen in het leven zoals de warmte van een knetterend vuurtje, een spinnende kat op je schoot, spelende kinderen in het park, enz.

Lees verder

Veilige zorg voor iedereen

Alt text

Stel je psychologische zorg niet nodeloos uit. Wij blijven beschikbaar en organiseren onze zorg op een veilige manier.

Lees verder

Verbinding in tijden van corona

Alt text

Hoe zorg je in tijden van 'social distancing' voor verbinding met je naasten? Hoe vermijd je de eenzaamheid en hou je toch contact met de mensen die je even niet kan zien? We zetten enkele tips op een rij.

Lees verder

Te Gek!? Roes(t)

Alt text

Te Gek?! wil het taboe rond mentale problemen doorbreken. Als er één problematiek binnen de taboesfeer ligt, is het wel het gebruik en misbruik van alcohol, medicatie en drugs. De (voor)oordelen over mensen met een verslavingsprobleem vormen een grote drempel om hulp te zoeken. Daarom wil de campagne roes(t) het stigma rond verslaving aanpakken.

Lees verder

Werelddag suïcidepreventie

Alt text

Op 10 september is het Wereld Suïcide Preventie Dag. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding en voor geestelijke gezondheidsproblemen. Mensen branden op 10 september om 20 uur een kaars om hun steun te betuigen aan het voorkomen van zelfdoding, voor de dierbaren die door suïcide verloren zijn gegaan en voor de overlevenden van een suïcidepoging.

Lees verder