Nieuws


Maak komaf van je verslaving aan de sigaret

Alt text

Een gezond lichaam is belangrijker dan ooit en daarom is stoppen met roken nu cruciaal. Gemiddeld heeft elke roker 6 à 7 pogingen nodig om te stoppen met roken. Rookstopbegeleiding door een tabakoloog kan de kans op succes aanzienlijk vergroten.

Lees verder

Psychotherapie in het post-corona tijdperk

Alt text

Nu we stilaan terug uit ons 'kot' mogen, stijgt de vraag naar face-to-face gesprekken. De pandemie is echter nog niet achter de rug. Daarom nemen we in Psychologennet de volgende maatregelen om de veiligheid van onze patiënten te maximaliseren.

Lees verder

Lees verder

Nood aan een éénmalig ondersteunend gesprek?

Alt text

De vraag naar crisishulp stijgt in deze moeilijke tijden. Daarom richten we tijdens deze crisis inloopmomenten in. Tijdens deze momenten kan je éénmalig (online) in gesprek gaan met een psycholoog van Psychologennet. Als je je aanmeldt, kom je in een soort digitale wachtkamer terecht waarna je binnengelaten wordt in de spreekkamer van zodra een psycholoog beschikbaar is.

Lees verder

Beeldbellen in de tijden van corona

Alt text

De angst voor de verspreiding van het covid-19-virus zit er goed in. Ook al hebben psychologen geen direct fysiek contact met hun patiënten en nemen ze alle voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het virus, toch zijn sommige patiënten er niet gerust in. Normaal zijn we niet zo geneigd om mee te gaan in de angst, maar dit is een uitzonderlijke situatie. Uitzonderlijke omstandigheden vergen uitzonderlijk gedrag.

Lees verder