Nieuws


Tabakowat

Alt text

Wat is een tabakoloog? Wat doet hij of zij precies? En hoeveel kost rookstopbegeleiding? Naar aanleiding van de Week zonder Tabak willen we je laten kennismaken met onze tabakologen.

Lees verder

Een psycholoog voor psychologen?

Alt text

Als psycholoog kunnen we goed zorgen voor anderen. Maar geven we onszelf ook de zorg die we nodig hebben? Is het geen tijd voor een psy4psy?

Lees verder

Internationale vrouwendag

Alt text

Vandaag vieren we internationale vrouwendag. Dik, dun, blank, donker, christen, moslim, enz. Het maakt niet uit. Elke vrouw mag vandaag in de bloemetjes gezet worden...

Lees verder

Doe jij mee met tournée minérale?

Alt text

Een glas wijn bij het eten, een pintje na het sporten: voor veel mensen maakt het deel uit van hun dagelijkse routine. In 2013 dronk bijvoorbeeld 82% van de Belgen alcohol. Nochtans brengt alcoholgebruik heel wat risico’s met zich mee. Het heeft een negatieve invloed op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Lees verder

Wat we jullie wensen voor 2021...

Alt text

2020 was een k*-jaar. Het kan dus alleen maar beter worden! Dit is ook meteen hetgeen we jullie wensen voor 2021. Hoop op beterschap en het geloof dat je jezelf kan optrekken aan de kleine dingen in het leven zoals de warmte van een knetterend vuurtje, een spinnende kat op je schoot, spelende kinderen in het park, enz.

Lees verder