Welk cadeau wil ik onder de kerstboom?

We worden dagelijks overstelpt met cijfers: aantal coronabesmettingen, opnames, doden, enz. Er zijn echter ook andere cijfers die onze aandacht trekken: het aantal mensen met psychische problemen en de lengte van de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Binnen Psychologennet hebben we steeds ons best gedaan om alle vragen binnen een redelijke termijn te beantwoorden en we willen ons engageren om dit ook in de toekomst te doen. Daarom zoeken we versterking voor ons team.

Alt text

Wie zoeken we? Een enthousiaste psycholoog die goesting heeft om psychologische begeleidingen te doen bij (jong)volwassenen in Heist-op-den-Berg. Inschakeling in het groepsaanbod is ook mogelijk indien hierin interesse is. We houden zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke expertise en voorkeuren van de kandidaat.

Heb je nog niet zoveel ervaring en voel je je nog wat onzeker om zelfstandig therapie te geven? Geen nood want Psychologennet bestaat uit een netwerk van zeer ervaren psychologen die je graag op weg helpen; zowel op praktisch als inhoudelijk vlak. Op regelmatige tijdstippen houden we intervisie en op vraag kunnen we ook supervisie inrichten door erkende supervisoren. Bovendien kan je gebruik maken van een rijke databank met allerlei diagnostisch en therapeutisch materiaal. Binnen Psychologennet hoef je niet alles zelf uit te zoeken.

Interesse of twijfel je nog? Aarzel niet om contact op te nemen: info@psychologennet.be. De koffie staat klaar...