Vergroot de IMPACT van je ACT-therapie

Binnen Psychologennet volgen we de recente ontwikkelingen in de psychologie en de psychotherapie op de voet. Het integreren van digitale tools in onze begeleidingen is daar een mooi voorbeeld van. Deelnemers van onze ACT-trainingen kunnen gratis gebruik maken van de ACT daily app.

Alt text

Als innovatieve psychologen dragen wij empowerment van onze cliënten hoog in het vaandel. Daarom nemen we deel aan de studie IMPACT vanuit KULeuven, die een nieuwe ontwikkeling binnen de ACT-therapie introduceert.

ACT in Daily Life (ACT-DL)” is een (digitale) tool die als aanvulling op de ACT-sessies helpt om een brug te slaan tussen jouw therapie en je dagelijks leven. Met behulp van een app kan je therapie verder doorwerken en kan jij oefenen in een eigen, dagdagelijkse omgeving.

Je gebruikt de app aanvullend op je ACT-therapie sessies. Nadien hoort KULeuven graag jouw indruk en ervaring om de digitale tool te optimaliseren.

Hoe verloopt het als je wil deelnemen?

Het onderzoeksteam maakt graag een afspraak om het doel en het opzet van onze studie verder toe te lichten en verdere vragen te beantwoorden. Zij stemmen hun rooster af op jouw beschikbaarheid, dus aarzel niet om te laten weten wanneer je online kan afspreken.

Het onderzoek gaat uit van het Centrum voor Contextuele Psychiatrie (CCP) aan de KU Leuven, onder leiding van professor dr. Inez Myin-Germeys. Het onderzoek is gericht op het bevragen van jouw noden als cliënt. Het (blijvend) gebruik van de app en de tool zijn gratis. Graag hadden zij jouw feedback om de interventie (nog) beter te maken.