Eindelijk afgezwaaid

Over enkele dagen rondt Amelie Thoelen haar klinische stage af in Psychologennet. Hoog tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar.

Alt text

En ineens is het zover... Over enkele dagen eindigt mijn laatstejaarsstage in Psychologennet Heist-op-den-Berg onder supervisie van Ellen Excelmans. Ik ben heel dankbaar dat ik hier stage heb mogen lopen. Ik heb dan ook veel bijgeleerd, dit onder meer dankzij het bijwonen van verscheidene vormingen en studiedagen, het volgen van verschillende groepstrainingen, het zelfstandig opnemen van begeleidingen en nog zoveel meer...

Mijn plannen voor de toekomst? Na het afstuderen even genieten van een welverdiende vakantie natuurlijk! Daarna spring ik met heel veel enthousiasme het werkveld in. Ik ben mij volop aan het informeren naar jobs op de arbeidsmarkt. Ik heb een brede interesse dus het kan nog alle kanten op gaan. En ik moet toegeven, deze stage heeft mij ook geprikkeld om eventueel als zelfstandig psycholoog te starten en wie weet... zien jullie mij ooit als klinisch psycholoog binnen psychologennet terug verschijnen op deze website.

Amelie Thoelen