Doe jij mee met tournée minérale?

Een glas wijn bij het eten, een pintje na het sporten: voor veel mensen maakt het deel uit van hun dagelijkse routine. In 2013 dronk bijvoorbeeld 82% van de Belgen alcohol. Nochtans brengt alcoholgebruik heel wat risico’s met zich mee. Het heeft een negatieve invloed op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Alt text

We bevinden ons momenteel in een vreemde periode. Door de coronamaatregelen ziet ons leven er anders uit, en daardoor ook de manier waarop we met alcohol omspringen. Sommigen drinken minder dan vroeger, omdat een deel van het sociaal leven wegviel. Anderen schenken nu sneller thuis een glas uit, om te bekomen van de emoties en stress. Begrijpelijk, maar niet de gezondste keuze…

Met Tournée Minérale zorg je ervoor dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. We associëren alcohol vaak met gezelligheid: we drinken een glas voor de televisie, in gezelschap, om iets te vieren of om iets te verwerken. Tournée Minérale daagt je uit om die gezelligheid te creëren zonder alcohol. Dat doet evenveel deugd, en uiteindelijk voel je je er beter bij. Want minder alcohol levert je meer energie, een betere slaap en een algemeen frisser gevoel op. Allemaal heel welkom in deze uitzonderlijke tijden. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook!

Meer weten? Neem een kijkje op https://www.tourneeminerale.be...